GRIEKS RESTAURANT ATHENE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Athene. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:08 Was erg lekker. Ruime porties en lekker warm. Aanrader!
18 nov 2022 om 10:07 Eerste keer dat wij hier eten hebben besteld. Gaan we vaker doen want het was erg lekker!
11 nov 2022 om 7:41 Dit was de eerste keer dat we hier besteld hebben maar is voor herhaling valt baar Het is zeer goeden verzorgd
20 okt 2022 om 21:30 Voorheen gingen we hier vaak uiteten, dus ik dacht: laat me het eens via thuisbezorgd proberen. Hele ruime porties kwamen gloeiend heet aan bij ons. We wouden geen boontjes als bijgerecht en ze gaven kosteloos brood met kruidenboter gekregen. PERFECT
22 aug 2022 om 15:47 Eten was goed warm en voor een zondag redelijk op tijd bezorgd. De mixed grill was wel ok, maar de 'Mix vegetarian' een enorme tegenvaller. Twee kleine bladerdeeg hapjes met smaakloze vulling. De bijgeleverde groente was ook tot pulp gekookt. Te duur
14 aug 2022 om 20:20 Op tijd geleverd; prima eten
31 jul 2022 om 20:20 Heerlijk gegeten, ruime porties. Snelle bezorging. Aanrader!
21 jul 2022 om 19:54 Eten was erg lekker en de bezorging kwam op de overeengekomen tijd.
19 jul 2022 om 16:11 Op zich was het eten wel lekker maar de boontjes waren niet allemaal gaar en dat is jammer.
14 jul 2022 om 20:28 Beste Griekse restaurant van Groningen! Eten was snel en warm bezorgd.