GRIEKS RESTAURANT ATHENE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Athene. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 22:20 Bezorging duurde uiteindelijk net geen 2 uur ipv de eerst aangegeven ruim een uur.
29 feb 2024 om 19:12 I had the mixed grill dish and everything was delicious! Maybe the garlic sauce wasn’t best, but the meat very tender and juicy
17 feb 2024 om 10:05 Het was weer grandioos heerlijk en wat een service kan echt niet beter!!! Super
15 feb 2024 om 21:06 Geweldig!!! Zulk lekker eten. Enige tip die ik wil meegeven: geef aan bij de hoofdgerechten wat er aan bijgerechten bij zit! Ik had er nog pita, patat en sla bijbesteld maar er zat al aardappel, sperziebonen en sla bij… dat was niet duidelijk.
1 feb 2024 om 20:43 Great food!!!
28 jan 2024 om 20:11 Top restaurant! Heerlijk eten, goede service!
25 jan 2024 om 20:10 Was weer heerijk.
23 jan 2024 om 7:56 Het was weer heerlijk maar daar zijn we wel aangewend het is daar altijd weer lekker top!!!
9 jan 2024 om 7:23 Wat hebben we weer genoten het was weer heerlijk echt aandacht aan besteed dit restaurant verdient echt een 10+ ik zou zeggen probeer het zelf ook maar eens toppie!!!
6 jan 2024 om 20:39 Zelfs bezorgd super mals vlees en heerlijke sausjes. Toprestaurant! Bezorging prima, het sneeuwde maar kwam goed warm aan.
6 jan 2024 om 20:27 Was erg lekker! En meer dan genoeg!
30 dec 2023 om 20:24 Super lekker, super veel en super snel bezorgd!